Ogulin-info blog

ponedjeljak, 25.01.2010.

Ogulinska kronika emitirana 23. siječnja

Kao i na našem internet portalu www.ogulin-info.com, donosimo vam i ovdje snimku emisije Ogulinska kronika. Emisija se inače redovno emitira na Karlovačkoj televiziji 4 rijeke, a sadrži video priloge o događanjima u Ogulinu i okolnim općinama!

- 14:13 - Komentari (1) - Isprintaj - #

četvrtak, 14.01.2010.

Ogulin-info PRESS broj 12



Mjesečni komentar by Neven Rajak - NEK SE ZNA TKO JE GAZDA
Vjerovali ili ne godina dana je prošla od kada sam napisao komentar u prvom broju OGULIN-INFO PRESS-a. U jednom trenutku čini mi se kao da je bilo jučer, u drugom imam osjećaj kao da je bilo prije milijun godina. Nažalost u našem društvu, a i u našem gradu, malo toga se promijenilo, a još manje se toga promijenilo na bolje, pa bih najradije samo prepisao svoj tekst od pred godinu dana. Jednostavno moram kritizirati i reći stvari koje, premda su očite, kao da svi mi zanemarujemo i ne želimo vidjeti. Država nam polako ali sigurno propada, ljudi ostaju bez radih mjesta, a oni koji rade ne dobivaju plaće. Mi Ogulinci do sada smo kao u nekom snu bili van svega toga, ali došlo je vrijeme da se i kod nas sve više i sve češće događaju baš ovakve stvari. Kada ćemo, i hoćemo li se uopće probuditi ja doista ne znam, no volio bih da svi malo razmislite o svojoj budućnosti i budućnosti vaše djece. Htio bih da ozbiljno razmislite, jer kad se probudimo moglo bi biti kasno.

Nova godina je počela, no nažalost ako niste imali novca da platite doček ili ako ga niste sami organizirali, morali ste novu dočekati kod kuće uz televizor. Mogli ste, naravno ako si možete priuštiti, otići i u susjedni nam Karlovac gdje su tamošnji gradski oci, kao i u većini Hrvatskih gradova, za svoje građane organizirali doček na otvorenom, platili bend i podijelili vina i piva… Iskreno sam razočaran što Grad Ogulin iz svog proračuna, teškog preko 60 milijuna kuna, nije uspio izdvojiti bijednih 20-30 tisuća da organizira doček za svoje građane. Svjedoci ste da sam nekoliko puta to sugerirao, no sugestije očito nisu dobrodošle. Možda je to čak i dobro, jer tko zna kud bi stvari otišle kad bi svaki šonjo sa svojim ludim idejama pametovao i davao prijedloge. Ipak se mora znati tko je glavni.

Nadam se da ste zadovoljni našim besplatnim novinama. U ovih godinu dana uložili smo puno truda da budemo što bolji i što točniji. Drago mi je što smo još uvijek jedini nezavisni medij u ovom gradu. Možda nismo savršeni jer nam se tu i tamo potkrade koja greška. Možda nekad nekoga i povrijedimo (za to se ispričavamo,ali obično najviše boli istina), no trudimo se biti što bolji i doseći nivo onih skupih tiskovina, koje nažalost morate i (pre)skupo platiti. Mi nismo skupi i sa sigurnošću se možemo pohvaliti da vrijedimo bar onoliko koliko koštamo, pa čak i više. Mi izlazimo u 5.000 besplatnih primjeraka, pa ne morate uzimati po dva primjerka kako bi nam pomogli, jer su oni ionako besplatni. Iako je vrijeme krize za svoj uspjeh ili neuspjeh krivit ćemo samo sebe. U ovom vremenu kada se sve plaća, mi vam želimo pružiti barem besplatnu informaciju. Veliko hvala svim našim suradnicima, našim poslovnim partnerima i našim čitateljima. Hvala vam što nas volite, hvala vam što nas ne volite, hvala vam što nas hvalite, hvala vam što nas kritizirate, HVALA VAM ŠTO NAS ČITATE.

- 14:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ogulin-info PRESS broj 11

- 14:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ogulin-info PRESS broj 10

- 14:03 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ogulin-info PRESS broj 9


- 14:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ogulin-info PRESS broj 8

- 13:58 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ogulin-info PRESS broj 7

- 13:55 - Komentari (0) - Isprintaj - #